Bulutistan ve Swedish Care Türkiye İş Birliği

Bulutistan, tele sağlık alanında öncü ve yenilikçi şirketlerden Swedish Care Turkiye ile gücünü birleştirerek ülkemizde sağlık hizmetlerinin yüksek teknolojiyle bütünleştiği yeni bir dönem başlatıyor.

İş birliği ile hastalara ve sağlık kuruluşlarına güvenilir, hızlı ve etkin tele sağlık hizmeti sunarak, yeni nesil bulut teknolojilerinin gücüyle Türkiye’de sağlık ve teknoloji alanlarında da yeni standartlar oluşturacak.

Gelişen teknoloji, sağlık ekosistemini dönüştürdü. Nesnelerin interneti (IoT) teknolojisinin gelişimi ve akıllı telefon kullanımının yaygınlaşmasıyla tele sağlık hizmetleri giderek yaygınlaştı. Yarattığı maliyet ve zaman tasarrufu ve sunduğu yüksek hizmet kalitesiyle giderek daha fazla insanın hayatına dokunan tele sağlık hizmetleri, yeni nesil teknolojilerin desteğiyle erişilebilirliğini artırıyor. Yeni nesil bulut teknolojileri, bu alanda faaliyet gösteren şirketlere rekabet avantajı, hız ve verimlilik kazandırıyor. Şirketler bu sayede sağlık hizmetlerini farklı kitlelerle de tanıştırarak hedef kitlesini genişletebiliyor.

Haberin devamı için buraya tıklayın!